Fém polcrendszert az új autógyárba

fém polcrendszer

Régóta a Magyarországi Mercedes Benz Barátok klubjában vagyok tag. Nagyon jó kis közösség, egészen fiataloktól egészen idősekig megtalálható ott bárki. A Mercedes az egyik legjobb autó szerintünk, ugyanis időtálló és egyszerűen szuper. Nincs is ezen mit magyarázni. Már kiskoromtól kezdve érdekeltek az autók. Érettségi után pedig egyértelműen a gépészmérnöki irány felé indultam. Nagyon jól éreztem magam, tetszettek a tanulmányok, és aztán elkezdhettem egy autógyárba dolgozni mérnökként. Kis vállalkozásnak indult, de aztán egyre jobban kinőtte magát. Egyre több munkalehetőséget biztosítottunk, mivel egyre több vevő is akadt. Végül már nem fértünk el a régi helyünkön, így új telephelyet kellett vegyünk. Az új telephely nem volt berendezve, így ezt nekünk kellett orvosolni. Gondolkoztunk, hogy talán polcok kellenének mind az irodába, mind az egész házba, de hogy milyen, és honnan, arról lövésünk sincs. Végül összehívtunk egy tanácskozást, ahová az összes régebbről itt dolgozót meghívtuk, hogy segítsenek nekünk, hát ha van valakinek valami jó ötlete. Nos, nem mondom azt, hogy minden flottul ment, sokáig vázoltuk a problémát, és kerestük a megoldást, míg nem egyszer csak Gyurika megszólalt:

 • Szólhatok én is egy szót? – kérdezte félve.
 • Mondjad csak, Gyurikám! Bátran! – biztatta a főnök.

Gyuri kicsit felbátorodott, vett egy mély levegőt és nekikezdett:

 • Főnök úr! Tisztelt kollégák! Csak azt szeretném javasolni, hogy esetleg vehetnénk fém polcrendszert, mert kicsi a súlya, mégis nagy teherbírással rendelkezik, egyszerű, mégis praktikus, és használhatjuk mind az irodába, mind a műhelybe!
 • Remek ötlet, Gyurikám! Remek ötlet! – dicsérte meg a főnök.
 • S tudom is, hogy honnan vegyük meg!
 • Na, ha már azt is tudod, akkor mi nem is kellünk ide!
 • Van egy olyan kereskedés, hogy RackingLog Kft. Hallottak már róla?
 • Én még nem hallottam róla, Gyurikám! Többiek? – nézett körbe. Mindenki rázta a fejét.- Többiek se hallottak róla. Mondd csak el, Gyurikám! Figyelünk rád!
 • Köszönöm! Tehát ez egy olyan cég, amely már több, mint 25 éve működik a raktározási piac területén. Nagyon költséghatékony, megbízható és minőségi polcokat gyártanak, amik időtállóak. Ezt onnan tudom, mivel a nagybátyám is tőlük rendelt polcszerkezetet és nagyon meg van vele elégedve.
 • Ez nagyszerű, Gyurikám!
 • Weboldaluk is van, sok képpel is mindennel, ott lehet árajánlatot kérni, gondoltam megéri, hiszen egy árajánlat nem kerül semmibe. És ingyenes kiszállással rendelkeznek. Tehát ingyen eljönnek felmérni a terepet, hogy mekkora és milyen polcok kellenek.
 • Köszönjük, Gyurikám! Biztosan megnézzük a weboldalt!

A főnök pedig meg is nézte a weboldalt, és kikérte a többiek véleményét is. Nekik nagyon tetszett, így hát felhívta a céget, és árajánlatot kért. A cég teljes körű szakértelemmel állt a főnök úr rendelkezésére, és tényleg ingyenes kiszállással kijöttek felmérni a terepet. Miután mindent megnéztek, kértek megbeszéltek pár részletet és megmondták főnök úrnak, hogy mennyibe fog kerülni ez a vállalkozás. Az ár korrekt volt, de már Gyurika is megmondta, hogy ez a kereskedés jó ár-érték aránnyal tud szolgálni. Időközben az is kiderült, hogy a fémpolcok minőségi csavarmentes horganyzott acélból készülnek, emiatt is olcsóbbak, mint a csavarosok. És hogy akár 140-280 kilóig is megbírja őket az a polc. Gondoltuk, ez jó lehetőség, így belevágtunk. Megrendeltük a polcokat.

A rendeléstől számítva egész hamar, 2 napon belül kihozták a polcokat, amelyeket nagyon könnyű volt összeállítani. És remekül néztek ki, új és modern hatást keltettek. Mindenkinek tetszettek, Gyurikát pedig előléptették. Azóta is megvannak a polcaink, és egy karcolás sincs rajtuk. Nagyon strapabírók és megbízhatók. Ajánlom mindenkinek. Géza voltam!