Első autó vásárlás

Nagy álmom volt, hogy vegyek egy autót, é ez most teljesülni fog. Már jó ideje gyűjtögetek, hogy végre egy összegben hitel nélkül megtehessem.

A pénzgyűjtés

Mondanom sem kell, hogy a szüleim nem igazán örültek az ötletnek, de nem volt mit tenniük. Már két éve hogy gyűjtögetek, hogy végre nekem is legyen egy autóm. Szeretem a motort, de azért egy autó mégis csak más. Hiszen hóban, esőben azért csak kényelmesebb.

Azért azt el kell hogy mondjam, nem új autót vásárolok, hanem használtat. Azért ennyi idő alatt nem tudtam volna ekkora összeget félretenni. Ezt is csak apránként tudtam megoldani, és úgy, hogy még itthon lakom, és nem kell lakást fizetnem. Bár azt gondolom, az, hogy 19 évesen még itthon vagyok, nem vethető a szememre. Asztalos a szakmám, apám is annak tanult, így sok mindenre megtanított. Szerencsés vagyok, mert azért mostanában akadt már egy két maszek megrendelésem is, így sikerült néha többet is félre tennem.

Az autó kiválasztása

Azt hiszen nem könnyű döntés, hogy elsőre milyen autót vásároljunk. Sportos legyen, gyors, vagy a car-161770_640fogyasztást illetően legyen barátságos…számos tényező van. Még szerencse, hogy az egyik haverom autószerelő, ő nagyon ért a kocsikhoz, vele fogok autót nézni.

Remélem, hogy hamarosan már én is autó tulajdonosnak mondhatom magamat.