Egy Mercedes mellett nem jelenhet meg akárhogyan az ember

A Mercedes Benz autókat szerintem csak imádni lehet. Én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy van olyan ok, ami miatt valaki ne szeretné őket. Persze a szeretet és az imádat között különbség van. Én azért tartozom az imádok közé, mert nem csak két Mercedesem is van, de azért is, mert folyamatosan követem a fejleményeket a témában, és mert egy Mercedes klubnak is a tagja vagyok. Igaz, ez egy kifejezetten régi Mercedeseket gyűjtő társaság, amiért én külön odáig vagyok és vissza. A családom nem is érti, hogy miért ölök ennyi pénzt bele egy ilyen régi autóba, de én ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy nem cigizek, nem iszom, nekem is lehet valami szenvedélyem, ami pénzt emészt el, nem?

Mondjuk van még egy másik is, ami szerintem szorosan kapcsolódik az előzőhöz. Mármint, ha végig nézek a klubtagokon, mindenkiről elmondhatom, hogy nagyon adunk az eleganciára. Én azt is ugyanolyan fontosnak tartom, hogy egy karcolás se legyen az autómon, mint azt, hogy a megjelenésem is mindig a lehető legjobb legyen. Persze, időben kevesebbet szánok a megjelenésemre, mert a vásárlás nem tesz annyira boldoggá, mint az autózgatás és régi Mercedes Benz találkozókra való járás. Ezért szoktam az internetről rendelni magamnak ruhákat és mindenféle kiegészítőt. A rendruha az egyetlen, amiért elmegyek a boltba, mert azt szeretem látni, hogy hogyan áll rajtam. De akár ezt is, mint bármit, a mai világban, meg lehet vásárolni online. És habár akadnak oldalak, akik nem azt küldik ki, amit megrendeltél, de a negatív csalódások között akad azért pozitív is. Én például most már évek óta rendszeresen használom a Bagbox webshopot. Nagyon sok minden szoktam innen rendelni, majd mesélek róluk egyenként, bővebben is, de egyszer azt szeretném elmondani, hogy hogyan ismerkedtem meg velük.

Akkoriban épp egy autós találkozóra készültem, ahová külföldiek is érkeztek, amikor négy nappal a találkozó előtt lebetegedtem. Azonnal szabadnapot vettem ki a hátralévő időre és elkezdtem mindenfélével kúrálni magam, hogy időben helyre jöjjek, csak az volt az egyetlen gondom, hogy el akartam menni bőr pénztárcát vásárolni, mert a régi nagyon tönkre ment már, és szégyelltem. Az nem is volt bőr, de úgy gondoltam, hogy most azt kell vennem, ha igazán elegáns akarok lenni. Mégpedig igazi bőrből készült pénztárcát. Szóval el kezdtem keresgélni és rátaláltam a Bagboxra, ami kellően megbízhatónak tűnt és a pénztárcáik is tetszettek, szóval innen rendeltem magamnak és három nap alatt haza is hozta a futár a pénztárcámat, ami azóta teljesen hozzám nőtt. A pénztárcán egyébként egy autó van, mint minta, valamint a következő felírat: speed and power. Ennél hozzám illőbb pénztárcát nem is nagyon tudok elképzelni magamnak. Ráadásul a barna színét is imádom. Szóval ez volt az első Bagboxos kalandom.

Bőr pénztárca

Aztán már egyértelmű volt, hogy amikor új laptopot vásároltam, ami nagyobb volt, mint a régi, innen vásároltam hozzá laptop táskát. Azt is barnát, azt is bőrt. Annyira passzolnak a pénztárcámmal, hogy az elmondhatatlan. Imádom, amikor magammal kell vinnem valahová a laptopomat, mindig teljes büszkeség tölt el. 
És ahogy telt az idő egyre több dolgot vásároltam innen: utazótáskát, oldaltáskát, kártyatartót, karóra tartót és a többi. A barátim pedig a születésnapomra innen vásároltak nekem egy barna bőr kalapot, amin fonott pánt van. Nagyon jól néz ki a kalap, igazi cowboyos. 

De mielőtt megvádolnátok, hogy csak magamra gondolok, el szeretném mesélni, hogy még miket vásároltam erről az oldalról, ajándékba, másoknak. Eközben pedig még inkább megismerhetitek az oldal kínálatát.

Szóval, első körben, még egészen friss volt a pénztárcám, amikor a feleségemnek vásároltam innen egy ékszertartó dobozt. Nem mondom, azelőtt is rendben tartotta az ékszereit, de ez mégis egy igazi kincs volt számára. Olyat választottam, amelyik öt fiókos, van benne külön karóra tartó is, mivel neki sok karórája van, valamint amelyik tükörrel is rendelkezik. Ezen kívül nem nagyon értek hozzá, hogy a többi rekesz mire való, de a karórákat tárolását nagyon fontosnak tartottam. Főleg, hogy nagyon értékes órái vannak. Aztán persze megkívántam tőle, úgyhogy ezért vettem magamnak később sima karóratartó dobozt.

A gyerekeimnek is vásároltam innen, habár ezek már kevésbé elegáns és nem bőr dolgok voltak. És hogy mi lehet az? A férfi és női bőr táskákon, bőr pénztárcákon, bőr kalapokon, bőr és nemcsak ékszerdobozokon és bőr utazótáskákon kívül árulnak még bőröndöket és iskolás táskákat is. Ősszel is könnyebb csak megrendelni a táskát és nem járkálni boltról boltra értük, valamint a bőröndöket is jobb volt online megvenni, amikor életük első külföldi osztálykirándulására mentek a lurkók. Amúgy sem lett volna fogalmam róla, hogy hol kell bőröndöt vásárolni. De így csak kiválasztottuk közösen, hogy melyiküknek melyik tetszik és három nap múlva ott is volt az ajtóban velük a futár. A legnagyobb biztonságot pedig az adja, hogy nemcsak az interneten rendelt dolgoktól való elállási törvény biztosítja azt, hogy jogod van visszacserélni a nem tetsző online rendelt terméket, hanem a Bagbox is segít ebben. Ha 30.000 forint érték feletti termékről van szó, akkor ingyen küldik is a termékért a futárt, ha ennél olcsóbb dologról van szó, akkor pedig neked csak 1.500 forintot kell fizetned, de a többit, például a futár kiküldése, ugyanúgy ők intézik. Ez a teljes kényelem, így kellene minden webshopnak bánnia a megrendelőivel. Elvégre ha nem lennének megrendelők, akkor nem tudná eltartani magát a bolt. De itt, legalábbis külső szemlélőként véleményezve, szerintem nem áll fenn ez a gond.

Szóval innen szerzem be magamnak azokat a kiegészítőket, amelyek segítségével úgy érzem, hogy igazán találok az autómhoz. Mert akárhogy nem lehet megjelenni egy Mercedes Benzzel, ezt remélem ti is tudjátok. Főleg ha nem egy mai darabról van szó, hanem egy értékes retró kincsről. Az elmúlt napokban egyébként azt tervezem, hogy újra  huzatom az üléshuzatot az autóban, és barna bőrt fogok rakatni a mostani matt fekete helyett. Úgy tűnik, ez lett a kedvencem. Mit nem köszönhet az ember egy bőr pénztárcának?!