A nélkülözhetetlen molett ruha a legutóbbi összejövetelhez

Egy régi hagyomány, hogy barátaimmal összejárunk. Ez a gimnáziumi éveink alatt kezdett kialakulni, mint sok más diáknál, hogy pénteken, szombaton, vagy mind két nap este a kedvenc ivónkban találkozunk és az alkohol szinttől függően folytatunk eredményes eszmecserét. Arra jók voltak ezek az esték, hogy kiderüljön, imádjuk a Mercédeszeket és a sebesség szerelmesei is vagyunk. Ahogy telt múlt az idő, úgy kezdtünk egyre kevesebbet találkozni, hiszen a munka és az egyéb kötelességek az időnket nagymértékben megnyirbálta. Ami pozitívum volt ebbe, hogy mindannyiunknak lett elég pénze ahhoz, hogy megvegyük életünk autóját. Ez nem volt más, mint egy Mercedes Benz.

Az összejövetelek már csak 2-3 havonta zajlanak, de akkor annak igazán megadjuk a módját. Kibérelünk egy nagy party villát, beparkolunk oda az autóinkkal és napközben medencézés, grillezés, sörözés, esténként pedig többnyire kiöltözünk és nagyképűen mulatunk. Ezt a szokást azért hoztuk be, hogy a barátnők ki tudják csípni magukat, mert nekik az a kikapcsolódás, ha 2-3 órán keresztül készülhetnek az estére.

A múlt alkalommal Barna cimborám elmesélte, hogy a most még friss barátnője, eléggé izgult, hogy részt kell vennie ezen az összejövetelen. Sokat mesélt ezekről a hétvégékről és a lány fejében valami egészen ”fancy” rendezvény született meg így. Ezért a találkozót megelőző hetet ruhavásárlással töltötte. Elég vastagcsontú lány, nem megy annyira könnyen neki a ruhakeresés, főleg, mert azért igen jó ízlése van, és nem vesz fel akármit. Több boltot bejárt sikertelenül, haverom balszerencséjére, mert ugye neki kísérni kellett. Minden férfi tudja ilyenkor, hogy ez milyen tortúrát von maga után, főleg, amikor két ugyan olyan ruha közt kell különbséget tenni, úgy, hogy a lány fejében már meg van, hogy melyiket veszi meg, de ha rosszra tippelsz, akkor kezdődhet, minden előröl és jó esetben nem ordít le. Végül nem sikerült találni boltokban megfelelő ruhát, mert ami jó is lett volna, az nem volt a méretében. Így online kellett folytatni a vásárlást.

Hamar találtak is egy remek webshopot, ahol hatalmas választékban volt S-től akár 3XL méretig ruha. Így Barnabás barátnője megtalálta a számára legmegfelelőbb molett ruha kínálatot, amiből előszeretettel válogatott. Mondta barna igazából nem bánta meg, hogy onnan rendeltek, mert kiváló minőségű ruhák érkeztek, mind fazonra, mint tapintásra remek volt és tökéletesen állt teltkarcsú barátnőjén. Hozzáfűzte azt is, hogy felhasználó szempontból, nagyon kényelmes volt az oldalt használni, mert a ruhák mérete nem csak betűkben, de számokban is fel volt tüntetve, ami eléggé megsegíti a próba nélküli ruhavásárlást.

A hétvégén már kedvese az új ruháit hordta. Látszott rajta, hogy igazán jól érzi magát bennük, mosolygós és közvetlen volt. Ha már ez a két tulajdonság megjelenik egy nőnél, akkor biztos imádja azt a viseletet, amit éppen akkor hord. A többiek is dicsérték a ruháit és kérdezték is honnan rendelte őket, ő pedig szívesen mesélte, hogy az új kedvenc internetes butikjából vannak a ruhák.

Azóta barátnőm is felkereste az az oldalt és már éppen várjuk, hogy megérkezzen az első rendelt kör. Attól félek, hogy rengeteg pénzt fogunk ott hagyni, hogy ha beválik, mert férfi létemre, még nekem is tetszik egy-két darab. Főleg a bemutató képek tetszenek leginkább… Talán azért, mert nem érzem azt, mint más divatfotóknál, hogy túl van gondolva, hanem egy jó hangulatú nő, mosolyogva mutatja be az adott darabokat. Engem biztos meggyőzne, ha nő lennék, bár úgy látom barátnőmre is hatással van. Mindenesetre én is elteszem talonba ezt az oldalt, ha netán ajándékot kellene vásárolnom neki, mert szerintem nem lehet túlzottan melléfogni ezekkel a termékekkel.

Összegezve, a legutóbbi hétvége igen jól sikerült, megismertük Barnus aranyos barátnőjét, aki megmutatta nekünk, hogy molett ruhákban is lehet tündökölni és meg is ismertetett velünk egy jó internetese üzletet. Remélem a jövőbeli összejövetelek is ilyen jól sikerülnek és barátnőm is be tudja majd mutatni a közös oldalról rendelt gyönyörű ruháit.